Як менi вчинити, мiй коханий

Як мені вчинити, мій коханий,
щоб була подібна я до неї –
до любові тайної твоєї,
од якої маєш в серці рану?

Од якої маєш в серці рану.
Од якої в серці рану маю.
Так вона тебе не покохає,
як кохаю я тебе, коханий.

Я не знаю, як мені вчинити.
Не скажу, що в змінах є потреба.
Буду я подібна лиш до себе –
щоби жити і тебе любити...


Рецензии