Yur muxabbat Qiziqarli suratlar she riy izoxlar bi
«Yur muxabbat…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«O;YNАR QUMDА…»
-“Bola o;ynar qumda yurakdan,
Bu sezilar, xatto yiroqdan.
Onasi xam o;ynardi, ammo,
Qalbi to;la ming-xil muammo!…”…………………
Свидетельство о публикации №122082905937