На могиле Л. И. Глибова укр..

На могилі Л.І. Глібова

 До тебе,батечку, і я,
Прийшов, як серед нас годиться,
Твоїй могилі поклониться
І людям нагадать ім`я…

Турбують нас нестримним роєм
Часи великі і нові,
Та в тім, байкарю, всі герої
Твої здорові і живі.

                м.Чернігів.02.09.2008 р.


Рецензии