Мая душа патрабуе вершау

Мая душа патрабуе вершау
I дыхаць вольным паветрам у полi
Мне патрэбна гуляць разам с сонцам
I вiншаваць людзей з сэрцам добрым
I калi я маю такую патрэбу
Кiрую постаць сваю уперад
Я не магу сядзець у пакоi
Бо iмкнуся да вольнай прыроды
Там, дзе гуляе вольны вецер
Мае думкi шукаюць прасторы
Iм патрэбна рвацца да зорак
Iм патрэбны бяскраi неба
Яны iмкнуцца да глыбiнь мора
Чаму прырода наша прыгожая
Бо волю вольную мае яна
Нам патрэбна быць разам з прыродаю
I берагчы, што Зямля нам дала.


Рецензии