Моя ты нежность
Ти не позвониш і сумно знову.
Чому так склалось, що ми не разом?
Горло важко стискає спазмом…
Коханий, чуєш, я обіцяю
Тебе любити, хоч і не знаю
Чи любиш вірно, чи десь смієшся
Зовсім не знаю, а серце рветься…
Свидетельство о публикации №122082805915