***
Батько синові дає наказ
«Ти не смій калиноньку ламати…»
Мати доньку научає. Час
Вже давно довів ту правду щиру
Що повинні памятати ми
Не буває злагоди без миру!
Наша пам'ять робить нас людьми!
України нема без калини
Народу нема без родини
Рідне коріння це жива душа
В цьому правдива істина вся!
2016р
Свидетельство о публикации №122082805714