Не можна...
Не можна кущ калини поламати
Не можна родини цуратися
І рідної мови стидатися
Потрібно Батьківщину захищати
А калиноньку треба саджати
А родину серцем полюбити
Рідна мова - Бога щоб хвалити
Бо кожна людина у світ цей прийшла
Щоб стати носієм добра і тепла
Гарний слід, щоб по собі лишити
Щоб нащадкам прикладом служити
Свидетельство о публикации №122082805695