Мы - украинцы
«Я поясню … переконаю … доведу…»
Де народився хтось забув, хтось не посмів
За це до його хати принесуть труну
Я не мовлю багато, почуйте мене
Друзі, рідні мої, свої і чужинці
Не здолаєте нас! Ми не просто живем
Проростаєм корінням! Бо ми-українці!
Свидетельство о публикации №122082805648