Згодом гаряче пошкодуeш про любий помилковий крок

Згодом гаряче пошкодуєш
про любий помилковий крок,
бо калюжі замість зірок,
обираєш, як хіть смакуєш.

Озираєшся на помилки,
а не виправиш ані мить,
і звугліла душа болить,
і зчорніли життя гілки...


Рецензии