Шукають фiлософii у вiршах
Шукають у поезії розваги.
І хтось заради пихи пише вірші,
хоч вірш такий – до читачів зневага.
А інший – пише без самореклами,
вважає творчість скарбом найдорожчим,
і сенс життя вимірює рядками,
бо не писати вірші вже не може...
І жодного вже значення не має,
про що той вірш – про щастя чи про відчай...
І врешті-решт лише читач сприймає,
натхнення творить вірш чи холод звички...
Свидетельство о публикации №122082802320