Счёт на минуты

***
   Н.Бидненко
Рахунок ішов на хвилини,
А скільки несказано ще!
Чом, Часе, ти швидко так плинеш,
Стікаєш осіннім дощем?
І так воно близько, осіннє,
А ми не посміли сказать,
Що двох наших душ потрясіння
Коханням би треба назвать.
Можливо, воно помилкове…
Чому ж нам обом так болить?
Втікали хвилини любові…
О Часе, спинися на мить!

***
Счёт на минуты пошёл,
А сколько ещё не сказано!
Почему Время быстро идёшь,
Стекая осенним дождём?
И так оно близко, осеннее,
А мы не посмели сказать,
Что наших душ потрясение
Любовью бы надо назвать.
Возможно, оно и ошибочно...
Почему нам обоим болит?
Сбегали минуты любви....
О Время, остановись на миг!


Рецензии