Я бачила небо

Сьогодні я просто радію життю.
Я бачила небо заквітчане рясно.
Всміхаючись радісному сприйняттю
Душа шепотіла - як жити прекрасно!
Не мірою ллється любов від Творця.
Не мірою братиму світло надії.
Нехай посміхаються й ваші серця.
Збуваються найдивовижніші мрії!
Сьогодні народжую просто слова,
Вплітаю в мереживо тонкої суті.
Воно, як духмяна трава лугова
Нагадує серцю про мрії забуті.
Сьогодні від істини слово візьму,
Бо зло не спроможне молитву знесилить.
Любов подолає прокляту війну!
Не ранить земля так, що небо не зцілить.


Рецензии
Прекрасные, чувственные строки!
С уважением, С.

Станис Добрый   30.12.2022 03:29     Заявить о нарушении
Спасибо, Станис, очень приятно, что Вам понравилось

Олеся Долина   24.04.2023 22:51   Заявить о нарушении