Лесной пожар

Какой нуар:

Жары разгар,

Лесной пожар.

Горит амбар,

Дымит ангар,

Из бани пар,

Бежит мухтар,

Летит комар,

Ворона кар-р,

Вдали базар,

За ним бульвар.

Сгорел гектар,

Большой пожар,

Повсюду жар,

Кому - пиар.

Какой кошмар!


Рецензии