Не смiтили роками
Не смітили роками, не скиглили,
Не тяглась до чужого рука.
Та чомусь роздивитись не встигли ми,
Як підступний сусід ошукав.
Від жадоби людської скаженої
Розпочата жорстока війна,
Бо Господь береже береженого,
А довіра — пекельна ціна.
Не знайшли розуміння між мовами,
Поділили на захід і схід —
Україну, новими оковами,
Щоб здійснити кривавий похід.
Ненависне російське збіговище
Кровожерливих чорних щурів,
Розв'язало убивче видовище:
Ліліпут остаточно здурів.
Гинуть люди, держави руйнація,
За відлунням запеклих боїв.
Так гартується воля і нація,
Ми здолаєм усіх ворогів.
Сонце правди зійде перемогами,
В посивілих від горя полях,
І сльозою впаде над порогами,
Де звитяги карбується шлях.
26.08.22
Свидетельство о публикации №122082604395