Не для всiх, лиш для себе, шепочу це -Господи-

Не для всіх, лиш для себе,
шепочу це "Господи" тихе.
Є у слові потреба –
для щастя воно і для лиха.

Завмираю від щастя –
і "Господи" радо зі мною.
А як сум очі застить –
є "Господи" з миттю сумною.

Так живу з дивним словом,
і душу це "Господи" гріє...
Промовляю з любов'ю –
і в Господа вірю, як вмію...


Рецензии