З Днём Незалежностi, Батькiвщино!

 Моя рідна, незламна країно,
 Ти півроку у стані війни.
 Найсильніша моя Батьківщино,
 Знов на фронті сміливі сини. 

 Ти не падаєш духом, ніскільки.
 В тобі мужність, жіноча краса.
 Ти - така нездоланна і вільна.
 В твоїй мові барвисті слова.

 Моя люба, вродлива, зі святом!
 Хай скінчиться скоріше війна.
 Тільки ти можеш так частувати:
 Борщ смачний і вареників гра.

 Гімн і прапор твої - невмирущі.
 Твої звичаї в серці, в душі.
 Я пишаюсь, що я - українка.
 Україна назавжди в мені.

 24. 08. 2022.


Рецензии