Харкiвський нектар

 Берлін, Варшава, Лондон і Мілан.
 Країни інші, мови, низка звичаїв.
 За всіх рідніший Харків. Він, як храм.
 До нього приїжджаєш, як до лікаря.

 Природу п'єш солодку, як нектар.
 Будівлі так знайомі, мов би сестри.
 Узвіз Бурсацький і відомий ХДАК.
 Книгарня "Є" - в душі, в самому серці.

 Улюблений ХНУРЕ в твоїх думках.
 Він десять років поряд, біля тебе.
 Поезія із Харковом в віршах.
 Люблю я до нестями ніжне небо.

 Хороший мій, до тебе я вернусь.
 Без тебе дуже обмаль стало кисню.
 В країні іншій я не залишусь.
 Мені близькі за духом твої квіти.

 23. 08. 2022.


Рецензии