Нацiональна легенда

 Він забивав хет - тріки та пенальті влучно.
 Андрій по полю бігав швидше всіх гравців.
 Його досягнення лунали в світі гучно.
 Він - бомбардир найкращий і герой із снів.

 "Мілан" і "Челсі" та "Динамо" українське.
 Його голи дивитись можна кожен день.
 Андрій відмінно знає мову італійську.
 Він - класний тренер для дорослих і дітей.

 Андрій Шевченко - "Золотий м'яч" і надія.
 Національна він легенда назавжди.
 Він повсякчасно у футбольних всіх подіях.
 І синьо - жовтий стяг носив він на плечі.

 Він - футболіст від Бога і мужчина класний.
 Його обожнюють дівчата і жінки.
 Гол у ворота - перемога - мить прекрасна.
 Андрій Шевченко. Він чудовий крізь роки.

 23. 08. 2022.


Рецензии