З Днём Народження, любий Харкове!

 Мій Харкове, я знаю, ти - поранений.
 Мій Харкове, тобі вночі болить.
 Душа твоя вціліла, не роз'ятрена.
 В твоїх очах вогонь життя горить.

 Мій Харкове, коханий, з Днем Народження.
 Від тебе я далеко. Є кордон.
 Мій Харкове, в тобі святе походження.
 Як добре пити каву із розмов.

 Святкуєш триста шістдесят ти вісім,
 Але війна внесла ряд коректур.
 Повітряні тривоги, біль в обличчях.
 І серпня двадцять третє - тихий сум.

 Бажаю тобі, Харкове, наснаги.
 Живи, мій любий, ти сильніше всіх.
 Молитися я буду, щоб мій Харків
 У мирному вбранні зустрів усіх.

 23. 08. 2022.


Рецензии