З днем народження у свято!

День народження у свято-
Мабуть, будеш ти багата!
Я ж від себе побажаю-
Жити в мирі, в ріднім краї,
Щоб здоров'ячка хватало,
І серденько радість знало,
Успіх, гроші-наживне,
Щастя хай тебе знайде!


Рецензии