***

Маска — то образ,
у якому хочуть бачити себе,
то личина, під якою намагаються себе приховати.

Те, що може бути показано,
може бути сказано.

Образ не може бути ідеєю,
але може відігравати роль знака або,
точніше,
співіснувати з ідеєю у знаку.


Рецензии