Я так люблю, що ти не пишеш вiршi
в яких нема ні радості, ні віри.
Як добре те, що віршів ти не пишеш,
аби в сторінці залатати діри.
О, як я вже від віршів тих втомився,
яких, немов сміття, – по всіх усюдах.
Із віршів тих, де сором оселився,
хтось збудував пихату халабуду.
Пиши, моя наївна поетесо!
На заздрощів гріхи не озирайся!
Ти в кожному рядку – свята і чесна!
Святою чистотою надихайся...
Свидетельство о публикации №122082205433
Воронков Сергей 22.08.2022 19:50 Заявить о нарушении
Воронков Сергей 22.08.2022 22:52 Заявить о нарушении