Бiрюзове небо

 Смарагдова печаль в твоїх очах.
 Рубіну колір на крові солдатів.
 Мій Харкове, чи є у тебе страх?
 Для харків'ян ти друг і кращий тато.

 Бурштинова мелодія в думках.
 І бірюзове небо біля центру.
 Мій Харкове, в душі ти і в роках.
 І музика твоя - вершина сету.

 Сапфіровий каскад, як юність днів.
 Повітря тепле, що солодко пахне.
 Мій Харкове, наснись мені, наснись.
 Мені так до вдоподоби твої хати.

 Алмазний світом дихають слова.
 Непереможне ти, найкраще місто.
 Мій Харкове, на скронях ще зима,
 А ти тримайся. Ти несеш нам світло.

 22. 08. 2022.


Рецензии