Поцiлунок Харкова

 Я не можу тебе не кохати
 Рідний Харкове милий, улюблений.
 Так багато потрібно сказати.
 Знову б йти дивовижними вулицями.

 Я так скучила. Це невимовно.
 Пам'ятаю твій подих і шепіт.
 Поцілунки твої загадкові.
 Сад Шевченко завжди просто неба.

 Прогулятись Сумською так хочеться.
 Завтра свято твоє, ніжний Харків.
 Наше місто, немов би зурочене.
 Його б'ють так жорстоко і важко.

 Я не можу тебе розлюбити.
 Ти в мені, в моїх венах і в серці.
 Як же сумно без тебе знов жити.
 Може, мрія колись і здійснеться...

 22. 08. 2022.


Рецензии