U2 - ordinary love en-ua

В буденності любов


Море хоче цілувати золоті береги,
 
Зігрває світло сонця
 
Ніжну шкіру твою,
 
Вся краса, що раніше зникла,
 
Знову нас знайде.
 
Не борюсь з тобою я,
 
Лиш за тебе борюсь.
 
Море б'є каміння хвилями,
 
Та час розмиває їх.

 
Не можемо навіть впасти
 
Не відчувши в буденності любов.
 
І не можемо ми злетіти,
 
Не збагнувши в буденності любов.

 
В небі літа польоти цих птахів,
 
Вони у бризі лежать,
 
І подбає вітер знов про нас,
 
Прихисток у лісах.
 
Серце твоє на рукаві,
 
Помістила його ти у чарах фарби.

 
Роками вірив я,
 
Що його Всесвіт не зітре.
 

Бо

 
Не можемо навіть впасти
 
Не відчувши в буденності любов.
 
І не можемо ми злетіти,
 
Не збагнувши в буденності любов.
 

Чи збагнемо ми
 
В буденності любов?
 
Чи збагнемо ми
 
В буденності любов?

 
Не можемо навіть впасти
 
Не відчувши в буденності любов.
 
І не можемо ми злетіти,
 
Не збагнувши в буденності любов.

 
Не можемо навіть впасти
 
Не відчувши в буденності любов.
 
І не можемо ми злетіти,
 
Не збагнувши в буденності любов.


Рецензии