Kruzhinnya sniv

Сни кружляють над головою -
То метелики, то птахи,
То безкая у них безодня,
То забуті мої гріхи.

То легкі, ніби з шовку шати,
То гримливі, як глупа ніч,
І у снах треба знов чекати,
Поки з небом знов пліч-о-пліч.

В кожнім сні - темні хащі змісту,
І кохання вогненний рій,
І нове, потойбічне місто,
І нестримність раптових дій.

А коли час тамує втому,
Можна книгу читати там,
Де знайомі та незнайомі
Розквітають слова, мов храм.


Рецензии