Беру уроки у Леси Украинки. Фантазия

Фантазіє, вернись до мене знов
 Через часи  далекі і прозорі.
І віднеси туди, де сяють зорі,
Де ще палає первісна любов.

Найди мені такі живі труди,
Які дають і сили і наснагу,
Щоб вгамувать думок жадібну спрагу
Вологою цілющої води.

Дай силу все навкруги зрозуміть,
Щоб кам'яні розплющилися очі
І сполох вгледіли серед глухої ночі,
Як бажану і найціннішу мить.

                06.02. 2002 г.


Рецензии