Без тебе нема менi спокою...

Я не сховався від очей,
Може не треба шукати,
Знову не забути ночей,
Твоє ім'я хочу називати…


Я хотів, щоб ти булла як вони,
Як образ кіт який зі мною.
Якщо хочеш мене вижени,
Без тебе немає мені спокою…

21.08.2022 (4:26 утра)


Рецензии