И это было

    Н.Бидненко
Було це десь в минулому житті…
Як ніч пливла, уквітчана зірками!
І грішники, й невіри, і святі –
Всі заздрили коханню поміж нами.
Воно ж цвіло, неначе маків цвіт,
Мов ті веселки різнокольорові.
В очах зелених відбивався світ,
Наповнений флюїдами любові.
І не було ні тіні каяття…
Були вуста, насичені жагою…
О де воно, минуле те життя,
Де Час мовчить і ми удвох з тобою.

***
И это было где-то в прошлой жизни...
Как ночь плыла, в сиянье звездопадов!
И грешники, не веры и святые -
Завидовали той любви  меж нами.
Любовь цвела, как маков цвет,
Как радуги полосочки цветные.
В глазах зелёных отражался свет,
Наполненный флюидами любви.
И не было и тени, чтобы  каяться...
Уста твои, наполненные жаждой...
О, где она, та прожитая  жизнь,
Где Час молчит, и мы вдвоём с тобой.


Рецензии