Микола свинодепутат

Привет Микола! ты куда бежишь стремглав?
Та ось сусід, у депутати я заяву написав !
Микола-свинопас, и сразу в депутаты?
Зачем тебе, идти в державные пенаты? 
А щоб, законно всіх сусідів–ворогів,
На горло, та за горло, міцно брати.

Автор Широков А. А. 21,08, 2022 г Киев.


Рецензии