Цi даляцiць мая птушачка...
Ці даляціць мая ластаўка
Слоў... у святочны дзень твой,
Каб прытуліць цябе ласкава
Сэрца ўспамінам, душой.
Чую і ведаю: жніўная
Зорка на рукі ўпадзе,
Шчодрасці ношай шчаслівая -
Шляхам прыгожым ідзеш.
Квецень вясновая, белая,
Жар летніх дзён - чарадой...
Яблычкам Спасавым спелая,
Разам з душой маладой.
Што ні вяршыла, ні дзейсніла -
Сцяг быў Любові ў душы.
Часам, калі і не з песнямі
Ўмееш прыгожа ты жыць.
Хваляй марской і паветранай,
Цёплаю - сённяшні дзень.
Шчырая, тонкая, светлая
Ты для мяне і людзей!
21.08.2022 Ядвіга Доўнар(Кур'яновіч)
Свидетельство о публикации №122082103011
Прекрасное посвящение, Ядя!
Добрый ранiцы, добрага дня!
С улыбкой -
Татьяна Голева-Мурычина 23.08.2022 05:18 Заявить о нарушении
Дзякуй за цёплы водгук і лямпачку ўсмешкі асабліва.
Ядвига Довнар 24.08.2022 07:10 Заявить о нарушении