Я став найбiльшим грiшником на свiтi

Я став найбільшим грішником на світі.
А ще вдаю із себе, що поет...
Я, грішним ділом, не помітив квітів,
які вона зібрала у букет.

А так букети, як вона збирає,
ніхто на світі не збере мені.
Напевно через те її й кохаю,
що квіти – наяву і уві сні.

Від сорому мені подітись ніде.
Спокутуватиму довіку гріх.
Безгрішна – за новим букетом піде,
а той мій гріх – переведе на сміх...


Рецензии