Назавжди

 Світлої пам'яті хлопчика Яші Череватенко, який загинув внаслідок ракетного удару по гуртожитку сімейного типу Слобідського району м. Харкова 18 серпня 2022 року.



 Одинадцятирічний я назавжди.
 Загинув у гуртожитку я вчора.
 Ракета прилетіла у кімнату.
 Лежав серед уламків в небі крові.

 Мій Харків я ніколи не побачу.
 Залишився без мами я назавжди.
 Моя країна знову сильно плаче.
 В дитинстві я збирав яскраві пазли.

 Моя матуся у тяжкому стані.
 Я з неба бачу все. Мені так сумно.
 Хотілось мені жити, їй так само.
 Господь хай збереже її без драми.

 Одинадцятирічний я назавжди.
 Загинув у гуртожитку я вчора.
 В душі моїй невизначені рани.
 Ніколи я не буду більше вдома...

 19. 08. 2022.


Рецензии