Тромб

 Пахне небом із присмаком смерті.
 Чутно вітер і болісний стогін.
 Нас вбивають ці покидьки, Єті.
 Все в судомах - і серце, і ноги. 

 Шепіт іграшок серед уламків.
 Вуха більше нічого не чують.
 Нігті стали вразливі та ламкі.
 Як життя підсвідомо відчують?

 Розвалилась душа на частини.
 Заливається кров в стегна ночі.
 Відірвався знов тромб від країни.
 Від вогню закриваються очі.

 У безодню спускається вечір.
 І тривога повітряна поряд.
 На столі з молоком теплий глечик.
 Шум у скронях із присмаком болю.

 19. 08. 2022.


Рецензии