Травень

Травень одягнений квітами
Уже добігае кінця.
Дні з дощами і вітрами
Розмінюють мое життя.
Куди ця дорога стелиться
Не знаю я сама.
В моїй голові не селяться
Чужі іншомовні слова.
І в цьому людскому натовпі
Я наче хожу німа.
На все е фраза одна
Не ведам ...Україна ...війна.
27.05.2022.
Прушков Польша.


Рецензии