З яблуневим спасом!

З яблуневим спасом, люди!
Хай здоров'я з вами буде,
Мир і спокій, щастя в хаті,
Серцем будьте ви багаті.
Яблуко хай соковите
Склеє серденько розбите,
Медом змаже хай вуста,
Славим нині ми Христа!


Рецензии