Ваеййы, аерхъуыды каенын ивгъуыд,

Ваеййы,аерхъуыды каенын ивгъуыд,
Стыр уарзт заердаейы куы цард.
Маенаей нае ферох уыдзаен  никуы,
Куыд аив уыди уарзты арт.

Уыди уый заердаейаен баераегбон,
Уыди уый заердаейы  зындон.
Цыма маен уыдтае ды аердаебон,
Цыма уыдтае аецаегаелон.

Афтид хаедзармае дуаерттае хостон,
Аеппын маем ракаесаег нае уыд.
Стыр ныфсытае раезын кодтон,
Даеуаей та дардмае  лидзын хъуыд.

Цыдысты бонтае,семае азтае,
Раестаегаей хуыздаер дохтыр наей!
Мае заердаейы сагъаес ныссабыр
Аемае саерибар даен даеуаей!


Рецензии