17. 08. 2022. Салтiвка. Харкiв

 Невизначеність, тиша на вустах.
 Жахливий гуркіт хижої ракети.
 Невтішний галас і самотній страх.
 У слухавці бринить "Мій рідний, де ти?"

 Вогняна пастка забирає в свій полон.
 Горить душа, палають стіни без упину.
 Там під уламками жахіття, ллється кров. 
 Назавжди втратив хтось чи донечку чи сина.

 Це Харків, Салтівка, сімнадцяте число.
 Спекотний серпень - помаранчева пожежа.
 Там є загиблі, там поранені, там скло.
 Повипадали вікна, люди без одежі.

 Зростає кількість жертв і тих, хто у швидких.
 Машини мчать скоріш на порятунок долі.
 Ми переможемо. Немає в нас слабких.
 Ми помстимося за безсонні ночі болю.

 18. 08. 2022.


Рецензии
Переможемо.

Анатолий Крог   18.08.2022 11:09     Заявить о нарушении