Мамо матусю

Мамо – матусю, ріднесенька ненько,
Як же болить, за тобою серденько,
Ти посивіла у зморшках обличчя,
Та материнська, любов твоя вічна.
 
Мамо – матусю, ти в ліжечку тихо.
Спиш, та у  сні усміхаєшся ніжно,
Мабуть тобі я приснився маленьким,
За мене дитину, боліло серденько,
 
Мамо-матусю, ріднесенька ненько,
Ти, перед Богом в молитві у церкві,
Молиш благаючи Бога Святого,
Щоб обминула мене лиха  доля.
 
Мамо-матусю, ріднесенька ненько,
Я пригорнуся до твого серденька,
Боже, ти всіх матерів збережи,
Смерть як най далі від них віджени.
 
Благаю Тебе, Предвічний Творець,
Від люблячих нас, материнських сердець,
Грішних дітей, неслухняних прости,
Наших матусь, Ти від зла захисти.


Автор Широков  А. А.  18,. 08, 2022 г Киев Украина


Рецензии