Кажуть, буде туман. А можливо, й не буде туману

Кажуть, буде туман.
А можливо, й не буде туману.
Обіцянки обман
ще не значать, що буде омана.

Кажуть, будуть дощі.
А можливо, дощів і не буде.
Хай би дощ періщив.
Нарадітись дощу люблять люди.

Прислухаюся знов
до обіцянок в кожній розмові.
Кажуть, буде любов.
А можливо, й не буде любові...


Рецензии