оркам
Русь одна , і Киівська Вона,
Путін ввів вас , підорів, в оману,-
Ви є купою смердючого лайна!
Ви припхалися у нашу хату,
Щоби тут наводити свій лад?
Пізно вже давати вам поради ,
Та п-зд-йте все ж уйобки взад!
«Накуй з пляжу» - то лише початок,
Скоро буде «накуй» звідусюди,
І в кремлі повіситься нащадок,
Підлого підступного Іуди .
Бо воно давно вже не людина,
І ніколи нею й не було,-
Козолуп! Закінчена скотина!
Шизонуте йобнуте ***ло!
Свидетельство о публикации №122081706728