Люди не достойнi мiста
Місту вже сто тисяч літ.
Люди – з неміського тіста.
Неміський їм Заповіт.
Місто гарне, юне наче,
і гарніше ще було б...
Не за містом люди плачуть,
а ридають за селом.
Чути неміську говірку,
що незграбна, та смішна...
Залатає в серці дірку
кава кольору вина...
Свидетельство о публикации №122081706310