без вердикту
Нащадків шарікових вистачає.
Людей щомиті ми втрачаєм
І чутно - це прогрес. Рух уперед!
З свинячим мозком - це прогрес
Хоч вигляд маєте людини?
Цивілізації лаштує хрест
Диявол вкотре... Ротшильд нині.
Продажних ЗМІ працює прес
Щуролюдей ще не було доволі!
Тож чорної алхімії трудів
Навпрочуд вистачає молі.
Продажних ЗМІ працює прес
На кшалт "тут Нострадамуса вердикт..."
Боголюдей стрій порідів...
Чи до кохання згинув інтерес?
Авжеж ми не здамося так без бою!
Диявол здох і труп його смердів
Тож слуги всі його наїлись гною!
А ми кружляли серед дів.
17 Серпня 2022 Року
Свидетельство о публикации №122081705311