Спогади

Msg - cowboys

Bm Bm Gm F#m

Не встигну зіграти не встигну зіграти стривай
Я не готовий до страти ти не готова прощати
То проковтну гірке бувай

Все перемелиться якось як кістки і м'ясо
Де би дістати їх оптимізму
Мені без тебе повітря отрута макітри. Скажи мені що ніколи не пізно.

Зраджуй та не чіпай мої спогади
Я б зібрав їх навчіно й носив би намистом
Глянь у очі мої бо так люблю погляди
В тих очах ти криштально кохана і чиста

Кроки навзаєм лишись на вокзалі
Думка прокрадеться мов мурашка
Не вбігти від себе, благаю не треба
Разом нам нічого не важко

Хто перший подзвонить ця гра нас полонить
Не сором плакати соромно бігти
Страшніше коли забутий серед проклятої смути
Збирати спогади ніби крихти

Зраджуй та не чіпай мої спогади
Я б зібрав їх навчіно й носив би намистом
Глянь у очі мої бо так люблю погляди
В тих очах ти криштально кохана і чиста

02.07.2022


Рецензии