Бий, бий, бий! Bella ciao

Якщо ти бачиш москаля пику
То неодмінно і без сумніву ти бий бий бий
Скажуть спасибі по всьому світу
І Україна заживе

Скільки полеглих, а скільки сирот
Коктейлі Молотова пляшками ти лий лий лий
Нехай палають російські танки
І демографія зросте

Не в мові справа, а в наших душах
На нашу землю завітали то їх бий бий бий
Кремльовскі скоти душі не мають
То подаруй їм гідну смерть

Ми розум маєм і разом станем
До перемоги до кінця ти так і знай знай знай
Нам не тікати, а їм не вбігти
Від справедливості меча

А як у смуток пірне твій мозок
То москаля скоріше чим завгодно бий бий бий
Чи автоматом чи то донатом
Так краще спатиме твій дім

05.05.2022


Рецензии