Тримайся!

Тримайся, Воїне, тримайся!
Заради Миру крізь буття.
Живим скоріше повертайся.
Чекає матінка твоя.

Чекають жіночка і діти,
Чекають сонця промінці.
Хоч біль та жах ніде не діти,
Стискай їх волею в руці.

І виживи заради мрії,
Що називається — Життя.
Хай крила янгола Надії
Оберігають майбуття.

Тримайся, Воїне, щосили,
Тримайся, віруй та молись,
Врятує Бог, дарує милість...
Та ми побачимось колись.

Олена Самунь
07.05.2022


Рецензии