Прив тання

З днем народження вітаю,
І від серця я бажаю:
Щоб здійснились твої мрії,
Успіх мали твої дії,
Радували діточки,
Дарували квіточки,
Надихало щоб кохання,
Друзі слали привітання,
Оселилось щастя в хаті-
Всі здорові та багаті,
І від радості співати-
Все, що хочиш-тобі мати!

***
Радо вітаю гарну людину,
Хай Боже дарує світлую днину,
Рідних, близьких - оберігає,
Про мир і спокій в житті твоїм дбає!
***
З днем народження, мила!
Любові й добра, миру, радості
Я побажаю,
Під ногами хай буде рідна земля,
Дім твій -чаша, що повна до краю!

***
З днем народження тебе,Марино!
Я бажаю-хай в житті тобі щастить!
Предостанній літній теплий ранок,
Радісну тобі подарить мить,
Хай життя буяє ярким цвітом,
Літа в серці збережи тепло,
Буде хай любов, добро і квіти,
Ангел захистить своїм крилом.

***
Хай осінь тебе радує теплом,
І мирним небом, й листям золотавим,
И пусть сейчас не близко родной дом,
Будь счастлива, печали все оставив!
А мова-хай якою б не була-
Чи закарпатською, чи нашою,
Донецкой,
Пусть говорять на ней лишь добрые слова
И пожелания, чтоб только грели сердце!
***
Сонечка ясного, мирного неба,
Хай буде все, в чому серця потреба,
Сил і наснаги, здоров'я міцного,
Щастя й достаток хай будуть вдома,
Серденько Ваше частіше радіє,
Та хай здійсниться найбажана мрія!
Ще зберемося, дай Боже, разОм
І привітаємо потім Вас знов!!!


Рецензии