Б женцям

03b cowboys. Detune

Ой там на горі багато
Ледарів придурків
Кожен раб не хоче волі
Працювать на турків

Як подалі гей на коні
Далі проскочити
Голова без мозку ходить
Де б їй відпочити

Поляки до себе звали
Німці запросили
Поки вдома катували
Росіянські свині

Оп, війна на дворі
Оп, але ми встоїм
Оп, всі діти хочуть
Замість сирен колискові

Ой там на горі багато
Наших що тікають
Хай біжать собі біжать
І не повертають

Як подалі до Канади
Три мільйони наших
Сумують про Україну
В золотих парашах 

Кликав до себе на вілу
Той лихий французик
Зваблював іспанець милий
Дуже ситим пузом

Оп, війна на дворі
Оп, але ми встоїм
Оп, всі діти хочуть
Замість сирен колискові

Що ти зробив що ти скоїв
Задля перемоги
Ну роди хоч щось рідненький
Потуги пологи

Скільки б не плював на неньку
Ненька все пробачить
Око тебе не осудить
Око все побачить

Хочеш миру то готуйся
Бігти стежка слизька
Бачиш ті конц табори
Коментатор війська?

Оп, війна на дворі
Оп, але ми встоїм
Оп, всі діти хочуть
Замість сирен колискові

28.05.2022


Рецензии