Ненароджений

05а oct dn


Іграшок я не побачу
Від світу відгороджений
Пробач мені мама і тато
Війною я ненароджений

Як добре що я так і не побачив
Як добре що я так і не почув
Помер у сні кисневої нестачі
Лише в плаценті матері побув

Перегортай сторінку перемагати важко
Перетерпи тривогу в Молотових пляшках
Може ви там живете всередині бронежилетах
Може про це і напишуть найвідомі поети

Іграшок я не побачу
Від світу відгороджений
Пробач мені мама і тато
Війною я ненароджений

Не встиг / вдихнути повітря
Так / тісно в підвалі
Вибух і все нехитро
В пологовому шпиталі

Скільки моїх братів і сестер
Не склали природного іспиту
Хто нас із програми видалив стер
Владою грозного інфанту

Можливо так краще для всіх було
Мого імені не буде вказано в звітах
Нехай і згорить все те чорне зло
Триколорами без заповіту

Іграшок я не побачу
Від світу відгороджений
Пробач мені мама і тато
Війною я ненароджений

/Не плачте про поразки й лихі втрати
Кого і не було - того й не рахувати
Кого і не було - того й не рахувати
Кого і не було - того й не рахувати

Іграшок я не побачу
Від світу відгороджений
Пробач мені мама і тато
Війною я ненароджений

27.05.2022


Рецензии