Це дивовижне вмiння завмирати, дивитись в очi
дивитись в очі вміння чарівне
і у обійми теплі загортати
розгубленого ніжністю мене.
Я не питаю, де ти так навчилась,
я не кажу бездумне "перестань"...
Лише любов дарує щастя милість
відвертістю незавчених бажань...
Свидетельство о публикации №122081502641